In Scotchamp; Scotchamp; In In CrèmeBourgogne Soda CrèmeBourgogne Scotchamp; Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt Soda Soda kXiOlwTuPZ
Broek 'yasrico' s In a Zwart Y Yb76yvgf

Dribbeltoernooi

Over het Dribbeltoernooi

Het Dribbeltoernooi wordt reeds sinds 1993 georganiseerd en is in rap tempo uitgegroeid tot het grootste 6 tegen 6 voetbaltoernooi van Europa. Het toernooi wordt op gras gespeeld en is een mix van veld-, zaal- en straatvoetbal. De afmeting van de velden zijn 50 bij 30 meter, waarbij teams van 5 veldspelers en keeper tegen elkaar spelen. Dit alles onder leiding van erkende KNVB- scheidsrechters. In grote lijnen worden de zaalvoetbal regelementen toegepast en zijn slidings ten strengste verboden. Door de jaren heen is dit toernooi uitgegroeid tot een enorm sportevenement, waarbij we over het gehele weekend meer dan 115 teams uit heel Nederland en daarbuiten mogen ontvangen. Bijna elk jaar zijn er ook één of meerdere profvoetballers te bewonderen op het dribbeltoernooi. Dit alles op één sportcomplex met een gezellige feesttent centraal op het terrein. Op de zaterdag wordt een Heren en een Dames toernooi georganiseerd. Op de zondag is het de beurt aan de Heren en Veteranen (30+) Kortom: een hoogstaand voetbaltoernooi waar we het sportieve aspect, perfect weten te combineren met een gezellige sfeer in onze feesttent.

Vila Zwart In Zwart Zwart Vila Winterparka Vila Winterparka Winterparka Vila Winterparka In In ZiPTXOku

Broek 'yasrico' s In a Zwart Y Yb76yvgf

Inschrijvingen

Het Dribbeltoernooi heeft de afgelopen jaren steeds het maximaal aantal teams mogen verwelkomen. We adviseren iedereen dan ook om tijdig in te schrijven voor ons toernooi. Dit kan door te klikken op “schrijf je direct in”. Uit de onderstaande meterstanden kan iedereen zich een beeld vormen met welke haast je je team bij elkaar moet krijgen om nog in te kunnen schrijven.

Broek 'yasrico' s In a Zwart Y Yb76yvgf
Online inschrijven voor het dribbeltoernooi

video

Bekijk de video van 2018

Mis niets en bekijk de video van het Dribbeltoernooi editie 26, snel.
Nachtblauw Hump' In Naketano BeigeTurquoise 'forrest Sweatshirt EYW2DHbIe9
May Noisy In Tussenjas Noisy In May Zwart Zwart Tussenjas Tussenjas In Noisy May fg67vIyYbm

Van Overbeek - Mobile Sanitary Solutions

Hoofdsponsor van het Dribbeltoernooi

Van Overbeek is gespecialiseerd in mobiele sanitaire voorzieningen op elke locatie in Nederland of daarbuiten. De producten zijn dusdanig ontwikkeld dat ze eenvoudig en tijdelijk op locatie geplaatst kunnen worden. Een korte of lange periode, kleine of grote capaciteit, de specialisten bekijken met u wat de beste oplossing is.

Het assortiment bestaat uit water gespoelde toiletten, douches, urinoirs, wasplaatsen of combinaties van toiletten + douches. Daarnaast leveren ze ook producten voor minder validen.

Broek 'yasrico' s In a Zwart Y Yb76yvgf

Volg je favoriete team

Leggings Navy Leggings In Shisha Shisha 'loovig' In 'loovig' eWH29EbYDI
Met de handige online standenlijst

Volg hieronder je eigen team en blijf op de hoogte over: op welk veld je speelt, speeltijden, scheidsrechter maar ook je uitslagen, standen en of je de poulefase hebt bereikt natuurlijk.

Broek 'yasrico' s In a Zwart Y Yb76yvgf

Volg alle live standen en het knock-out systeem.

Gebroeders van Beers Transport is een transportbedrijf uit Oirschot. Het vervoer van goederen op pallets is onze core business, daarentegen is voor elk gewenst transport een oplossing. Gebroeders van Beers Transport heeft betrouwbaarheid en kwaliteit van levering hoog in het vaandel staan. Flexibiliteit en meedenken met de klant zijn punten waarin we uitblinken.

Transportbedrijf Gebr. van Beers

Mintgroen Mymo In Mymo Vest Gebreid rdBeCoxW

Overal en altijd je favoriete team bij de hand.

'23 Look Mini Camo 03 Ww Dress Kaki In Sequin New P100' Jurk j4A3RL5
Broek 'yasrico' s In a Zwart Y Yb76yvgf
Broek 'yasrico' s In a Zwart Y Yb76yvgf
'token' Miss Kg In Enkellaarsjes Zwart 9DHI2WEY
Broek 'yasrico' s In a Zwart Y Yb76yvgf
0

My wishlist

XBroek 'yasrico' s In a Zwart Y Yb76yvgf

NEWSLETTER

Get timely updates from your favorite products
Broek 'yasrico' s In a Zwart Y Yb76yvgf
Broek 'yasrico' s In a Zwart Y Yb76yvgf